Tag Archives: canon

Canon imageRUNNER C3025i

Një pajisje të-gjitha-në-një me ngjyra A3 që është e përsosur për çdo zyrë, është e lehtë në përdorim dhe ideale për zvogëlimin e kostove administrative në lidhje me printimin. Fleta e të dhënave (PDF) Një pajisje të-gjitha-në-një A3 me ngjyra dhe me cilësi të lartë për zyrat me ngarkesë të lartë pune Një pajisje shumëfunksionale […]