Asus Router RT-N12+ Wireless-N300/3-in-1 Wi-Fi ROUTER

Routeri RT-N12 D1 Wireless-N300 siguron shpejtësi të besueshme dhe të shpejta në të dyja lidhjet me rrjetë dhe pa tel për ambientin tuaj në shtëpi ose në zyrë. Me teknologjinë 2T2R MIMO dhe dy antena të shkëputura me 5dBi të lartë, RT-N12 përdor risi më të fundit të antenës për mbulimin me valë të zgjatur, duke e bërë atë ideal për transmetimin e videos 4K HD, vendosjen e thirrjeve VoIP dhe kryerjen e detyrave të tjera thelbësore në internet.

Categories: ,