Canon imageRUNNER ADVANCE 4525i

IR4525i është projektuar për të dhënë prodhim konsistent dhe të besueshëm të zi dhe të bardhë për zyrat dhe grupet e punës. Përkundër kompaktit të saj, kjo makinë e fuqishme është bllokim i mbushur me karakteristika që ofrojnë kopje, skanim të printimit dhe faks opsional. Ndërtuar në karakteristika të kursimit të kostos përfshijnë kufizime nga përdoruesi, aftësia për të vendosur politikat e printimit dhe monitorimi i prodhimit mundësojnë që kjo makinë të ndihmojë kursimin e parave në letër dhe tonerë.

Categories: ,