Apple Fitbit Flex wiresland accessory pack-large

Paketa aksesore Fitbit flex wristband përfshin një gamë të gjerë ngjyrash me stil, duke përfshirë ngjyrën e gojës, mandarinën dhe flamurin. Fitbit flex ka një tracker këmbyeshëm kështu që ju mund të ndryshoni ngjyrat që përputhen me disponimin tuaj. Merrni paketën ndihmëse të rripit të dorës dhe zgjidhni ngjyrën që përputhet me stilin tuaj të përditshëm.

Category: