ASUS Laptop X555BA

Një fletore e përditshme e mbushur me vlerë me karakteristika të përdoruesit
ASUS X555 është laptopë me vlerë të përsosur për punë dhe lojë. Mundësuar nga një përzgjedhje e procesorëve Intel ose AMD, X555 është një fletore me stil të dizajnuar për ata që dëshirojnë të dalin nga turma. X555 ju zhyt në cilësi të lartë ASUS SonicMaster-enhanced; dhe ju jep një rezyme 2-second nga modaliteti i gjumit, kështu që gjithmonë është gati në një moment të njoftimit. Për më tepër, ka edhe USB 3.0 për shpejtësi super të shpejtë të transferimit të të dhënave.

Categories: ,