Canon imageRUNNER C3025i

Një pajisje të-gjitha-në-një me ngjyra A3 që është e përsosur për çdo zyrë, është e lehtë në përdorim dhe ideale për zvogëlimin e kostove administrative në lidhje me printimin.

Fleta e të dhënave (PDF)

Categories: ,