Canon imageRUNNER ADVANCE C3325i

Bota e sotme e biznesit me ritme të shpejta kërkon një rrjedhë të vazhdueshme, të integruar të informacionit dhe niveleve të reja të produktivitetit. Projektuar me këtë në mendje, pajisjet e imageRUNNER ADVANCE punojnë në mënyrë të përsosur me portofolin e Canon të zgjidhjeve dhe shërbimeve për të përmirësuar fluksin e punës dhe fuqizimin e përdoruesve. Tani, imageRUNNER ADVANCE C3300 Seria ofron grupeve të vogla të punës qasje në zgjidhje të fuqishme të menaxhimit të informacionit. Kompakt dhe me kosto efektive, këto pajisje shumëfunksionale me ngjyra mund të ndryshojnë mënyrën e punës.

Categories: ,