ASUS VivoBook Pro 17″ N705FN

ASUS VivoBook Pro 17 është një laptop i hollë dhe i lehtë dhe me performancë të lartë që mundësohet nga një procesor 8 Gjenerues Intel® Core ™. Ajo përmban një ekran Full HD me gamë të ngjyrave 100% sRGB, grafikë me cilësi të lartë NVIDIA® GeForce® MX150 2GB, audio bashkë-zhvilluar nga Harman Kardon dhe teknologjitë më të fundit të ftohjes dhe shpejtësisë

Categories: ,