ASUS Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti 8GB

ASUS Cerberus GeForce® GTX 1070 Ti është kartela grafike e performancës që është ndërtuar me besueshmëri të përmirësuar dhe performancë të lojërave për veprim të lojrave pa ndërprerje. Ne e provojmë kartën në maksimum me lojërat më të fundit si CS: GO, League of Legends, Overwatch dhe PUBG, dhe bëjmë gjykime të gjera të besueshmërisë dhe benchmarking të ngarkesës së rëndë për 15X më shumë se standardet e industrisë.

Categories: ,