Canon imageRUNNER C3025i

Një pajisje të-gjitha-në-një me ngjyra A3 që është e përsosur për çdo zyrë, është e lehtë në përdorim dhe ideale për zvogëlimin e kostove administrative në lidhje me printimin.

Fleta e të dhënave (PDF)

Një pajisje të-gjitha-në-një A3 me ngjyra dhe me cilësi të lartë për zyrat me ngarkesë të lartë pune

Një pajisje shumëfunksionale e besueshme me ngjyra A3 që ofron vlerë për zyrat me kërkesa të larta nëpërmjet produktivitetit të lartë dhe printimit me cilësi – një ekosistem i plotë i fluksit të punës për dokumentet.